Login

Effectief platform voor personeelsfunctionarissen, coaches, werknemers en werkzoekenden

Met een abonnement op Carrièresite.nl kunnen loopbaanprofessionals, personeelsfunctionarissen, werknemers en werkzoekenden binnen een paar minuten geschikte vacatures vinden. 

Carrièresite.nl biedt op elk gewenst moment een overzicht van unieke vacatures rechtstreeks bij werkgevers in uw regio. Duizenden en nog eens duizenden websites van werkgevers en job boards worden dagelijks gescreend op nieuw verschenen vacatures. Doordat Carrièresite.nl ook op de websites van bedrijven zelf (en dus niet alleen op commerciële vacaturebanken of websites van intermediairs)  zoekt, heeft de coach een ideaal instrument in handen om cliënten van unieke vacatures te voorzien. En uiteraard kan de informatie uit Carrièresite.nl ook gebruikt worden om sales-leads te genereren.

Carrièresite.nl maakt het bovendien mogelijk om op basis van een individueel zoekprofiel naar vacatures voor een cliënt te zoeken en deze desgewenst met één druk op de knop naar de betreffende cliënt door te mailen.

Waarom gebruik maken van Carrièresite.nl?

Carrèresite.nl is een vacature- en loopbaanplatform voor loopbaanprofessionals en hun cliënten. Het proces van matchen, coachen, testen, begeleiden en zoeken en aanbieden van vacatures wordt met het gebruik van Carrièresite.nl een stuk eenvoudiger. Het daadwerkelijke coachen en matchen van mensen zelf is in onze opinie echter niet te automatiseren. Dat is en blijft te allen tijde mensenwerk.

Wilt u nader kennismaken met Carrièresite.nl? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende demonstratie of proefaccount aan.

Carrièresite.nl
Nassauplein 11a
2585 EB Den Haag

info@carrieresite.nl

070 - 365 46 08

Carrieresite.nl logo